Трофеи освоени од ViRuS

 1. 10
  Доделено: 19 јан 2015

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 2. 2
  Доделено: 24 мар 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 10
  Доделено: 24 мар 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 4. 5
  Доделено: 24 мар 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 5. 1
  Доделено: 24 мар 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.