Трофеи освоени од supermen

 1. 30
  Доделено: 8 авг 2016

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 2. 20
  Доделено: 28 окт 2013

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 3. 20
  Доделено: 14 окт 2012

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 250 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 4. 15
  Доделено: 22 мар 2011

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 5. 10
  Доделено: 22 мар 2011

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 6. 2
  Доделено: 22 мар 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 7. 10
  Доделено: 22 мар 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 8. 5
  Доделено: 22 мар 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 9. 1
  Доделено: 22 мар 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.