Трофеи освоени од SN1CKER1337

 1. 2
  Доделено: 3 апр 2015

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 2. 1
  Доделено: 16 мар 2015

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.