Трофеи освоени од NikS

 1. 20
  Доделено: 14 мар 2017

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 250 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 2. 10
  Доделено: 3 мар 2016

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 3. 15
  Доделено: 1 дек 2015

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 4. 10
  Доделено: 30 дек 2014

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 5. 5
  Доделено: 14 дек 2014

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 6. 2
  Доделено: 31 јан 2013

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 7. 1
  Доделено: 18 јан 2013

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.