Трофеи освоени од makedonac

 1. 5
  Доделено: 25 мај 2014

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 2. 2
  Доделено: 10 ное 2012

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 1
  Доделено: 4 јан 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.