Трофеи освоени од LeecedlY

 1. 50
  Доделено: 17 сеп 2021

  Староседелец

  Честитки! Три години член на GSM Macedonia. Добивате 25 поени.

 2. 30
  Доделено: 12 сеп 2021

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 3. 20
  Доделено: 11 сеп 2021

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 4. 10
  Доделено: 10 сеп 2021

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 5. 5
  Доделено: 9 сеп 2021

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 6. 1
  Доделено: 9 сеп 2021

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.