Трофеи освоени од jagi-gostivar

 1. 10
  Доделено: 5 јун 2015

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 2. 10
  Доделено: 30 апр 2014

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 3. 5
  Доделено: 21 ное 2013

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 4. 2
  Доделено: 9 ное 2013

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 5. 1
  Доделено: 16 сеп 2013

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.