Трофеи освоени од ilche11

 1. 20
  Доделено: 7 апр 2013

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 2. 15
  Доделено: 5 фев 2013

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 3. 10
  Доделено: 1 ное 2011

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 4. 10
  Доделено: 1 јул 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 5. 5
  Доделено: 27 мај 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 6. 2
  Доделено: 26 мај 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 7. 1
  Доделено: 8 мај 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.