Трофеи освоени од DualCore

 1. 10
  Доделено: 12 окт 2011

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 2. 30
  Доделено: 21 мар 2011

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 3. 2
  Доделено: 21 мар 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 4. 20
  Доделено: 21 мар 2011

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 5. 10
  Доделено: 21 мар 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 6. 5
  Доделено: 21 мар 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 7. 1
  Доделено: 21 мар 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.