Трофеи освоени од AceofSpades

 1. 10
  Доделено: 14 апр 2012

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 2. 5
  Доделено: 14 апр 2012

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 3. 1
  Доделено: 14 апр 2012

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.