Трофеи

 1. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.

 2. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 4. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 5. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови!

 6. 15

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 100 допаднувања, продолжете така.

 7. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 8. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 250 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 9. 30

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 10. 30

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 11. 50

  Староседелец

  Честитки! Три години член на GSM Macedonia. Добивате 25 поени.

 12. 65

  Навистина импресивно!

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!

 13. 100

  Нема ШАНСИ!

  Имате 10.000 постови и 1.000 лајкови. Сигурни сте дека не регистриравте роботи што ќе лајкуваат, се што постирате? :D