GSM Macedonia

  1. GSM Macedonia

   Најчесто поставувани прашања околу форумот, порталот, support-от и блогот.
   Теми:
   379
   Мислења:
   10.956
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 13:56
 1. ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА НА ОДНЕСУВАЊЕ

  Пишувајте строго мислења поврзани со темата во која сакате да пишувате. Дозволен е оф-топик само доколку сакате да го дообјасните мислењето и тоа да го направите со означување дека мислењето е оф-топик. Премногу оф-топик нема да се толерира, дозволен е само во границите на нормала и некако поврзано со темата во која пишувате. Задолжително избегнувајте кавги и секакви меѓусебни препукувања. Исто така строго забрането е „тролање” кое може да резултира со бан без опомена. Најситните кавги и несоодветно однесување ке се санкционираат со бан во траење од 7 дена.
  1. Мобилни телефони и таблети

   Општи дискусии околу мобилните телефони и таблетите. Дискусии за операторите и нивните услуги. Споредби помеѓу модели од различни брендови.
   Теми:
   1.224
   Мислења:
   22.264
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:17
  2. Apple

   iPhone, iPod ,iPod Touch, iPad, iTV
   Теми:
   1.348
   Мислења:
   52.969
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 13:57
  3. HTC

   Smart Phones
   Теми:
   470
   Мислења:
   6.016
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 13:58
  4. LG

   Теми:
   348
   Мислења:
   2.580
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 13:59
  5. Sony

   Теми:
   203
   Мислења:
   2.383
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 13:59
  6. Nokia

   Дискусии за сите модели на Nokia, рецензии, туторијали, сервис, помош...
   Теми:
   1.276
   Мислења:
   19.352
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:00
  7. Alcatel

   Теми:
   281
   Мислења:
   3.902
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:01
  8. Motorola

   Теми:
   188
   Мислења:
   948
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:01
  9. Mi (Xiaomi)

   Тука може да најдете све за Xiaomi телефоните.
   Теми:
   124
   Мислења:
   7.587
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:02
  10. Huawei Smart Phones

   Теми:
   143
   Мислења:
   2.949
   Последно: владение оружием в сша Antoniouby, 19 јан 2022 во 09:44
  11. BlackBerry

   Овој дел ги покрива сите BlackBerry модели.
   Теми:
   203
   Мислења:
   1.505
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:04
  12. Кинески брендирани телефони и копии

   Дискусии за сите кинеските брендирани телефони (meizu,1+1,elephone,lenovo,zte,doogee) и слично, и за кинеските копии.
   Теми:
   246
   Мислења:
   3.596
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:03
  13. Останати брендови

   Сите останати модели кои не припаѓаат на бреновите што се набројани погоре.
   Теми:
   198
   Мислења:
   3.049
   Последно: лазерное оружие сша Antoniouby, 19 јан 2022 во 09:46
  14. Дополнителна опрема

   Тука спаѓаат сите додатоци - акцесоари за вашите телефони
   Теми:
   239
   Мислења:
   1.347
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:05
 2. ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА НА ОДНЕСУВАЊЕ

  Пишувајте строго мислења поврзани со темата во која сакате да пишувате. Дозволен е оф-топик само доколку сакате да го дообјасните мислењето и тоа да го направите со означување дека мислењето е оф-топик. Премногу оф-топик нема да се толерира, дозволен е само во границите на нормала и некако поврзано со темата во која пишувате. Задолжително избегнувајте кавги и секакви меѓусебни препукувања. Исто така строго забрането е „тролање” кое може да резултира со бан без опомена. Најситните кавги и несоодветно однесување ке се санкционираат со бан во траење од 7 дена.
  1. iOS

   Се околу iOS
   Теми:
   767
   Мислења:
   15.786
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:05
  2. Android

   Теми:
   833
   Мислења:
   15.883
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:06
  3. Windows Phone

   Теми:
   81
   Мислења:
   506
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:06
  4. Symbian

   Теми:
   1.008
   Мислења:
   7.929
   Последно: N-Gage 2.0 Games for Nokia N73, N82, N95, E66, E71, E75, Antonionvu, 19 јан 2022 во 02:45
  5. GPS форум

   апликации, мапи и се што е поврзано со GPS уредите и мобилните кои имаат GPS подршка
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:07
  1. Продавници

   Платено рекламирање!
   Теми:
   240
   Мислења:
   2.046
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:08
  2. Мали огласи

   Нови и користени телефони и дополнителна опрема
   Теми:
   3.556
   Мислења:
   23.662
   Последно: право на оружие в сша Antonionpq, 18 јан 2022 во 15:21
 3. ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ ПРАВИЛАТА НА ОДНЕСУВАЊЕ

  Пишувајте строго мислења поврзани со темата во која сакате да пишувате. Дозволен е оф-топик само доколку сакате да го дообјасните мислењето и тоа да го направите со означување дека мислењето е оф-топик. Премногу оф-топик нема да се толерира, дозволен е само во границите на нормала и некако поврзано со темата во која пишувате. Задолжително избегнувајте кавги и секакви меѓусебни препукувања. Исто така строго забрането е „тролање” кое може да резултира со бан без опомена. Најситните кавги и несоодветно однесување ке се санкционираат со бан во траење од 7 дена.
  1. Хардвер

   Теми:
   410
   Мислења:
   7.505
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:08
  2. Оперативни системи и програми

   Теми:
   622
   Мислења:
   8.661
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:09
  3. Интернет и мрежи

   Теми:
   494
   Мислења:
   7.653
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:10
  4. Електроника

   Шеми и дискусии за секаков вид на електроника.
   Теми:
   228
   Мислења:
   2.267
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:10
  5. Игри

   Теми:
   248
   Мислења:
   2.562
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:11
  6. Download секција

   Теми:
   1.793
   Мислења:
   7.041
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:11
  1. Општи дискусии

   Дискусии кои не спаѓаат во другите форуми.
   Теми:
   737
   Мислења:
   13.046
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:12
  2. Животен стил

   Здравје, храна и рецепти, дом и семејство, мода и убавина, љубов и секс, животинско катче.
   Теми:
   101
   Мислења:
   1.287
  3. Македонија и свет

   Економија и бизнис, образование, свет, историја.
   Теми:
   136
   Мислења:
   1.661
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:13
  4. Забава и култура

   Филм и ТВ, музика, хоби, фотографија, уметност, ноќен живот.
   Теми:
   236
   Мислења:
   4.348
  5. Спорт и автомобилизам

   Фудбал, кошарка, тенис, автомобилизам, останати спортови.
   Теми:
   190
   Мислења:
   3.141
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:16
  6. Хумор и играчница

   Вицови, сеири, форумџиски игри, асоцијации, игри на зборови...
   Теми:
   327
   Мислења:
   7.095
   Последно: Сборка электробайка Danielelith, 21 јан 2022 во 14:14
  7. Канта

   Recycle Bin
   Теми:
   619
   Мислења:
   3.646
   Последно: Prodavam futrola za galaxy S2 nova Torte Mobile, 3 јул 2017
  1. Off topic теми

   Теми:
   2.853
   Мислења:
   7.376
   Последно: тактическое оружие сша Antoniouby, 19 јан 2022 во 09:38