Здраво почитувани форумџии. Имам ваков телефон и пишуваше dead otp, го поправив тоа и сега е умрен , не сака да го помине флешот на последниот дел ---Flash ID: 010000307E22 Syncing phone... OK Sending *.s3 file... bad ask - +ok! Send s3 - fail ај некоја солуција како да се оправи, ако може да се оправи.
го оживеав некако, сега ми фале даска у ствари ми треба фул флеш, ако има некој нека закачи, овој што го најдов е од деда ное 2005 година и не функционира.
Телефонот е од пред дедо ное.......а ти си мрза жива http://www.tsar3000.com/Joomla/inde...:samsung-flashers&catid=54:programs&Itemid=80
Не бе, не е мртов, даде знаци на живот но операцијата е неуспешна хахахха сега пали и се гасни сам по некое време + нормално не тргнува понатаму од самсунг логото ,ама ќе ја биде со правилен флеш. Не е толку страшно.
хахахаха ме сети а ? овај е умрен одамна, стоел во фиока овде бог знае од кога. го најдов пред 2 дена па денеска малку да се позанимавам со него. Инаку оди до 19% мме и прекинува на флешување. Aма и батеријава драпа.....може до неа е
не бе, знаеш како викаат -- на мртов германец 40 ножа му качам око не ми трепнува. секако не го бива, поарно да се вежбам на овај отколку на некој од 300-400 евра хахахаххахаха