Samsung Galaxy Ace

Дискусија во форумот 'Samsung Android & Windows Mobile' започната од SRG|900, 20 јуни 2011.

1. Kapistec Member

Член од:

9 август 2011
    Број на мислења:

210
    Допаѓања:

16
    Поени од трофеи:

18
    Поздрав пријатели-да ја размрдам темава малку. Сакам да го сменам HTC Wildfire bel за овој Galaxy Ace. Бараат во мобилари негде 100 евра доплата. Некој совет (дали се исплати) и после подолго поминато време од излегување на овој телефон, впечатоци за овој Галакци Аце.:respekt:
  2. GoRRaN Allmighty модератор

Член од:

24 октомври 2008
    Број на мислења:

3.436
    Допаѓања:

819
    Поени од трофеи:

208
    Локација:

Vodnohills
    па во мобилара да ти кажам право може и прво родено дете да ти побараат...
    претежно мобиларите кај нас со парите од телефони планираат станови да купуваат...
    мој совет - продај го Wildfire-от и со истите пари купи Ace ;) горе-доле иста цена се
  3. Kapistec Member

Член од:

9 август 2011
    Број на мислења:

210
    Допаѓања:

16
    Поени од трофеи:

18
    Нов Вајлфајр С видов сега е 175 евра со 1 година гаранција, а овој од жена ми е користен и не е С. Најефтино најдов Галакси Аце за 189 евра. Најдобра понуда имав за Вилдфајарот 100 евра (од мобилара) а некои даваа макс. 80. Не знам ке видам-Него дали Аце-то е подобар (нешто ми личи на ИПХОНЕ 4-нормално по изглед) Поздрав
    П.С. Реално изгледа ако сам го продадам може ќе „ќарам“ 10-15 евра
    Значи старо за ново да нема забуна-не напишав во првиот пост
  4. Torte Mobile Супер Модератор

Член од:

5 февруари 2008
    Број на мислења:

6.881
    Допаѓања:

482
    Поени од трофеи:

163
    Локација:

Аеродром, Скопје
    Хмм да го продадеш што треба да помачиш и да купиш аце ќе кариш може до кај 20тина евра... со оглед дека не е С вајлдот тогаш смени го јбг ... а херо у никој случај не е подобар од аце-то
    ако сакаш херо да ти продадам за 5000ки :)
  5. Kapistec Member

Член од:

9 август 2011
    Број на мислења:

210
    Допаѓања:

16
    Поени од трофеи:

18
    Не, благодарам-Жена ми го бендиса Galaxy Ace и тоа само нов.
  6. SRG|900 Member

Член од:

25 август 2009
    Број на мислења:

52
    Допаѓања:

1
    Поени од трофеи:

8
    @Kapistec, Аце-то е супер! нема грешка...за тие пари :D тач, бои, брзина (солидна) ..токму така ..само нов! :D ново си е ново
    На Kapistec му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SRG|900 Member

Член од:

25 август 2009
    Број на мислења:

52
    Допаѓања:

1
    Поени од трофеи:

8
    Ај едно прашање, Android 4.0 Ајс крим сендвич..на телефонов може? Глеам на Јутјуб некои видеа... //Би имало некои проблеми доколку се инсталира овој апдејт на телефонов, иили.. И да, пошо Ја не се разбирам многу околу ова, по мобилариве може тоа да се среди?

Сподели преку: