Samsung го претстави Galaxy Tab 2, прв нивен Ice Cream Sandwich таблет компјутер

Дискусија во форумот 'Samsung' започната од NeNo-94, 13 февруари 2012.

1. krale Well-Known Member

Член од:

6 март 2011
    Број на мислења:

5.647
    Допаѓања:

1.481
    Поени од трофеи:

258
    Не се само корејците... А америте гугл и мајкрософт? Овие вториве едно 2-3 децении паразитски ги истераа...
    На Pane-G му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kapistec Member

Член од:

9 август 2011
    Број на мислења:

210
    Допаѓања:

16
    Поени од трофеи:

18
    Земав 10.1 Галакси таб 3г и одушевен сум од него. Пред да го земам отидов да видам Галакси таб од 7“ а пошто имам Галакси С2 некако мала ми се виде разликата и се одлучив за 10.1. Барав да видам и 8.9“ ама не најдов-Инаку 7“ таб имаше многу поситивни критики за неговата работа. Се надевам дека и Таб 2 ќе биде добар. Сепак Галакси Табовите и Ајпад се поквалитетни од другите такви уреди на пазарот. Можда има уште некој модел ама јас не го знам. Поздрав :respekt:
  3. Kapistec Member

Член од:

9 август 2011
    Број на мислења:

210
    Допаѓања:

16
    Поени од трофеи:

18
    Може ли да ми предложите некој добар програм за пратење на интернет сообраќај за Галакси таб 10.1 3г.
    Имено симнав 2-3 програма како 3Г Дог Вочинг, Мобиле Каунтер итн но не ми регистрира сообраќај т.е на 3г Дог после 10 минути сурфање преку покет дата ми дава 2-3 кб а за Ви-фи е ОК, додека на мобиле коунтер стои нула после сурфање на се. Инаку на Галкси С2 телефонот имам инсталирано Мобиле каунтер и супер работи. Некој совет ако може. Поздрав
  4. Tyrant Member

Член од:

26 октомври 2008
    Број на мислења:

61
    Допаѓања:

8
    Поени од трофеи:

8
    Локација:

Скопје
    Табот е супер, гледав спецификации по интернет уште коа се шпекулираше што и како. Ја би го земал и би го користел. Можда 10 инчи би бил уште бољи, шознам.
    Јас имам P1000, 7 инчи, и супер се движев со него (не го користам веќе, си земав SGS2), во џеб, во јакна, во дуксер, во рака. Тогаш уште го немаше 10 инчниот кај нас, а башка го земав за скоро ич пари. Седум инчен таб не е телефон, факт.

Оф топик малце за таблет “чудењето“ во МКД, 2 најглупави прашања кои ги добивав од луѓе кога го користев - “што ќе ти е“ и “како збориш на него, не те гледаат чудно коа ќе го ставиш на уво?“ [facepalm]
    На username му/ѝ се допаѓа ова.

Сподели преку: