Superman ок сватив имаш одбивност кон Нокиа ок е тоа..значи ја си кажав мое размислување за Нокиа и за Андроид и стојам на тоа..неможеш да ме премислиш..Андроид е ОК јас како што кажав мое мислење! сега за сега...Ќе видиме како ќе одат работите за андроид и за Нокиа па ќе збориме може грешам може не ама си стојам на тоа! Искрено Андроид го земав во предвид само поради многуте апликации кои секојдневно се прават од секој 2 човек! Инаку сум имач цел живот нокиа а за тој што го спомна таму 6600 морав да изгуглам да видам кој е тој телефон...инаку не сум нуб за телефони сум имал многу дури и премногу телефони до сега од кои Нокиа ми оставила впечаток...инаку и IPhone е одличен телефон ама мене едноставно не ми прави мерак..за другите не правам муабет...Сакам да кажам дека ако за тебе андроид е супер за мене Нокиа е супер...тоа е тоа различни вкусови и тоа е крај на муабетот Поздрав,
ја мислам дека не се supermen не се обидува да те убеди со ова, само пренесе еден маил од висок функционер на нокиа. Така да кога тие таму во фирмата гледаат што се дешава ќе свртат нова страница. кон нов ос кој по сличност ќе биде како иОС или Андроид.