Ja citam diskusijata za OVI maps i se mi izgleda smesno. Ne e tocno deka Skopje ima edna ulica na ovi maps. Go koristam sekojdnevno i raboti besprekorno, baska sto i za nadvor od Skopje i Makedonija e sovrsen. Duri i brzinata na dvizenje e dosta tocna. Ako nesto Nokia imaat asalno vo telefonot za koe nema losa kritika spored mene e OVI MAPS. Pred nekoe vreme go sporeduvav so ,,garmin'' ured za vo kola i nokiata naogjase poveke mestenca (na moe licno neveruvanje) taka da nema nikakva potreba od garmin na nokia. TOP si se OVI MAPS
Стефче, стари се постовите Убавата Ови мапс искочи некаде во периодот кога ја зема Н8цата, почеток на лето беше ако не се лажам. Претходно кога ја расипаа беше ѓубре невидено и на никој не ни беше јасно зашто ја расипаа. Ако ти текнува на времето прва средно кога бевме, супер мапи имаа тогаш Nokia Maps, па во еден апдејт македонија ја заебаа максимално, кисела вода и ѓорче само ги имаше на мапа, споени со една улица и толку Џабе праќавме писма и петиции, дури сега ја вратија убавата мапа, се разбира со новите измени.
Sakam da prodadam Nokia n8, kupen vo oktomvri 2011 i koristen od togas. Ako moze nekoj da mi dade procenka odprilika barem?