Nokia E72

Дискусија во форумот 'Nokia E серија' започната од Celik, 12 март 2011.

1. Celik Member

Член од:

11 мај 2010
    Број на мислења:

18
    Допаѓања:

0
    Поени од трофеи:

6
    znae li nekoj da mi kaze zanokia E72 koga pisuvam poraka kako da gi menuvam golemite i malite bukvi tuka dole od desna strana na mobilniotima strelkaznakce i mislam deka na taa strelka kade sto e za menuvanje ne saka da se menuva a edno moe drugarce go ima istiot telefon kaj nego na taa strelka se menuva koga sakas golema bukva iili koga sakas mala a kaj mene nesaka da funkcionira ova mi go treba koga pisuvam, poraka ili bilo sto il meil kako da ja otrkijam ovaa opcija kade se menuva mala i golema bukva pri pisuvanje ke ve molam pomognete mi dali ima nekade na drugo mesto da se aktivira fala vi odnapred
  2. mickeymkd ~Милан~

Член од:

13 јуни 2008
    Број на мислења:

354
    Допаѓања:

18
    Поени од трофеи:

18
    Локација:

Скопје
    Со SHIFT копчето. Тоа ти е лево од тоа со блутут знакчето. [IMG]
    На krale му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Celik Member

Член од:

11 мај 2010
    Број на мислења:

18
    Допаѓања:

0
    Поени од трофеи:

6
    fa go resiv problemot kopceto mi bilo pokvareno ok sepak fala vi

sega imam drug problem ako saka nekoj da mi kaze sakam na telefonot E72 da mu stavam program za snimanje razgovori i probav da mu stavam nekoi progra i tuka imam izvadeno ama site pipkaat i go najdov programot Psiloc.VoxTrack.Personal.v1.0.S60v3.sisx e ovoj ne mi pipka ama nee traen program nego e trial verzija i so nego koga go vadev od net mi dojde i pathc ama sega programot go instalirav vo telefonot a pacot nesaaka bev na kineskata strana go singuvav i pak nesaka pacot da se instalira a programot mi traese 7 dena i potoa mi trazi licensa i sega ke ve molam ako nekoj znae kako da go resam problemot neka pise fala unapred

Сподели преку: