Nokia E66 дали Power Amplifier-от е компатибилен со N97/5800/e61? Поради тоа што немам е66 плоча или растурен телефон на сервис а на овој е крајно ошетен за да видам компатибилност, но на еден сајт за шопинг на вакви елементи видов дека истиот го продаваат и за дцт4ки и за бб5ки па ми е малце сомнително, дали е ист со 5800/ 6210s/ E51/ E61/ E66/ E71/ N81/ N97 --- надополнето: 20 мај 2011 во 16:58 --- Ок се снајдов, е65 имал потполно ист распоред на деловите а и истите делови како Нокиа е66 и покрај тоа што се неколку генерации разлилчни напојување и делот за мрежа е ист
Па на шема ги имаш,што те буни?? Avilma имаат во напојување.......и е иста од Е51 па на даље............
Во случај да некому му требаат делови од Е71 нека се обрати по ПП. Имам една целанеисправна Е71 (добро сочувана, бела) и една плоча од Е71 Се разбира.. кога ке се обрати.. нека си ја пише и понудата
@Tim Elektronik - мрза, јбг. @trte-mrte, што ја мачи твојата Е71? Решив на хардвер да се посветам еден извесен период, како во добрите стари времиња до пред 2008ма... Поради тоа што софтверските услуги престанаа да се ценат
Од кого? Јас 4,5 и 6то оделение бев експериментален глушец на скоро сите болници на Балканов, уште сифилис што не ми дадоа дијагноза фалеше, др.Дохчев само од гледање за 2 недели ме реши испадна алергија од белковини.