Може Некои модели на кои им трбеа повеќе струја додека се флешуваат како Е90, Н95-8гб или 9волтна батерија + на фбас кабелот дотураме или на полнач ги ставам.
Nemoze da se flesuva ne dozvoluva mnogu poleka ide ti stiskas toa kako da ne funkcionira probav ne dava deka pravi pali gasi telefonot mislam ona so e za usb i taka
нели кога идеш за да флесуваш и кога стискаш на мцу треба да стиснеш и на паувер е и по самото стискање на паувер треба да се појави прозорцето за да одбереш фаел е ама тоа е кога е изгасен тел и се појавува одма, ама кога е на полњач чекаш едно 15 сек за да се отвори прозорчето
Другар, сервисерите не се замараат како нас со емулатори и софтвери... Имаат боксови, кабли и еден куп опрема - хардвер колку сакаш.. Затоа вака кога ке ги прашаш не им е јасно што прашуваш..
Decki, imam problem. Pred nekoj den na nokijata neznam kako mi se stavil password (mi bara password, a jas ne go znam) na memoriskata i sega niti mozam da jaj gledam sodrzinata na telefon, nitu pak na kompjuter. Spas ima? Blagodaram odnapred