подобрени се некои делови од постарата верзија DOWNLOAD http://rapidshare.com/files/141602289/i_PHONE_LOCK.rar.html
Интересно. Фала за линкот. Искрено, не глеам поентава у праење на сони ериксонот да излгеа како ајфоун. . Боље земи си ајфоун ако ти е до толку. хХАХАХА шала.
v0.5 e одличен, но дали може некој да помогне во однос на config _ iPhoneLock.ini фајлот!? никако да го подесам да ми профункционира како шо треба ! ова е под Default ... е сега шо треба да се едитува за да работи нормално? во однос на уклучи/исклучи , светлото работи/не работи и слично
А не сум пробал и не сум успеал ова да го ставам како скрин сејвер или автоматски да се уклучува тоа кога ќе се заклучи телефонот ... ени солушн ?
Ја иам стаено shortcut на десктоп до апликацијата и наместо да го заклучувам по дефаулт само ја кликам иконата за lock. Отпрвин глупо е ама коа ќе се привикнеш нема да ја користиш defаult lock уопште.
Ме нервираше програмов. Меѓутоа сеа кога дознав дека имал конфигурејшн фајл, ќе си го средам како што треба. Иначе мене ми се активира аутоматски, после 30 секунди. Али сеа ќе си го наместам тоа да биде 20