Евтино си го нашол, јас меркам еден 1 16гб. 3Г верзија со фулл опрема 300еу. топ сочуван. Ама сеуште се мислам дали да го зимам да не се поебам гадно...
Филип братучед ми, член е на форумов, има кец со 5.0.1 му е мислам и нема никаков проблем од се што спомна. Се надевам ќе ја види темава денес и ќе ти пише свое мислење.
во овој момент незнам колку би ти било паметно да фрлаш пари за двојката зашто за некој месец излага тројка и автоматски ќе паднат цените.
Би паднале во Америка и да ми го донесат од таму, ама тек во ноември ќе го дочекам тоа. Кај нас цените нема инстантно да паднат на двојката, па како и да свртам ќе треба 4-5 месеци да чекам. Затоа никако не би земал двојка на ново сега, ако најдам ефтина варијанта на старо топ, ако не за тие пари тројка и крај на муабетот.
Епа дури денес ја гледам темава! Мене супер ми се свиѓа ајпадов на 5.0.1, од време на време знае да подзакочи малце, но ништо сериозно. Најголем проблем имам кога ќе се видам со Јане и кога ќе го видам неговиот iPad 2 и мојот ми е спор, дебел, грд хаха но кога ќе си отидам дома се ми е супер