Mi treba hitno karta na slovenija i avstrija.Se raboti za galaxy note ll n7100..dali mi treba licenca ..prv pat ke go instaliram IGO na ovoj telefon..ako nekoj ima dobra volja molam da mi objasni.. Fala..
Ништо не ти треба во смисол на лиценца, е сега проблемот е што како посебна мапа за Словенија тешко да најдеш (во принцип требба да симнеш мапи за цела европа, прогуглај сигурно ги има како торент), ако е мала ќе ја аплоудирам на мојот дропбокс па ќе ти пратам линк.
ми требаат ФТР фајловите ако ги има некој или ако има линк од кај да ги симнам ке ве молам да сподели некој
Многу едноставно е тоа што треба да го направиш, во првиот пост ќе најдеш еден додаток, симни го и распакувај го, ќе ти се отвори торент фајл и таму ќе најдеш 2 фолдера, Maps и poi, можеш да бираш што сакаш да симнеш а тоа што не го сакаш нека биде отштиклирано и тоа е се. Sent from my HTC One using Tapatalk
дали се ова мапите за Q4 2013? не сум дома па неможам да потврдам поздрав http://www.torrentreactor.net/torrents/10529632/iGO-R3-NAVTEQ-2013-Q4-Europe-Maps-Update-29-DECEMBER
Мапите се сеуште од вториот квартал на 2013 година, со овој торент ќе си ги потрошиш гигабајтите и ќе добиеш некој вирус Sent from my HTC One using Tapatalk