Што значи бета ОС , тотално функциинален си е и башка стејбл има и неделни надградби за него. Sent from my HM NOTE 1LTE using Tapatalk
Да бе, и јас мислам дека џабе пробуваат кога Апла утре секако тоа прв ќе го измисли. Пошутка квалитет од наредба директно од фирмата "користи го со футрола инаку масакар ќе го направиш" нема и нема ни да има.
Си го заборавил делот од мојот пост со 128гб верзија... Иначе да Македонија не е мерило за цената на уредите туку официјалната цена на производителите. 7 plus ...
Не е мерило, ама повеќето ги купуваме телефоните во Мк, така да за нас незнам зошто да не е мерило. Ако не е така дај најди ми ајфон 7 за 650$ да купам . Sent from my iPhone using Tapatalk
Разговорот беше вредноста на Андроидите...воопшто во светот не треба да е повеќе од 400$/€. А тоа колку е во Мк искрено не ми е никакво мерило. Ноте 7 со 32 гб беше 850$ цена. Сите за ајфонот пукате цени 1000 евра а зборите за верзија од 128гб што некако нема смисла ама тоа е. Еве крале за црн петок ајфон 7 го продаваше за 660 евра... што е далеку од 1000 нели..во Уса е 660$. Sent from my iPad using Tapatalk
Добро си пишува АКО ви сметаат микро-абрезии, користете си футрола. Јас лично имам видено неколку џет блека кои се користат без футрола, и тие грепки се едвај видливи под некои агли само, така да воопшто не сметаат реално, освен ако не си ОЦД.