lepotan Гугл денеска ги престави своите нови 2 телефона, Pixel XL и Pixel. Нема стерео. Пишав претходно и пак ќе пишам, ко кинеска копија на ајфон е. Спецификации,
Мене искрено 6Р ми е преубав уред, многу ми се свиѓа грпката со камерата како ја решија. Според мене, ова е како некој да се начукал на бадел и го реализирале првиот концепт. Не читав многу, само што влегов дома ама тоа што го проширија стаклото надоле има некоја функција или?
Од секогаш HTC заебувале со безелите, порано се правдаа дека имало драјвер за звучникот доле па морало, ама сега!? Губете се!
А бе телефонот има грд дизајн тешка Кинезарија изгледа,оценета е камерата со највисока оцена од оние што јас не ги почитувам, ( ве молам без ЈТ клипови од камерата оти смартфонот не е камера и дисплеј)хардверот не е лош базелите не ги коментирам ама како што реков нексусите па и овој секогаш се во средна класа на телефони... Ценатааа хахаха 650$ а најскапиот 850$... а бе Лудаци... И после Ајфонот бил скап и преценет уред Ај сега да видам некој да зуцне . А тие изолирбанот линиите од позади нема коментар за нив ... А тоа затемнетото кај даилерот итн итн ... Што се брука гоогле само неуспешни хардвер приказни праве... Затоа Аппле уште долго ќе царува во Премиум сегментот баш заради ваквата смешна конкуренција... а целиот Андроид сегмент воде натаму... Најискрено за Жал... Sent from my iPhone using Tapatalk
Многупати не сум се согласувал со твоите поранешни постови, ама овој пат се согласувам 100% со тебе. Стварно катастрофа се новиве телефони од гугл.
Изолирбанд бе оли, заборави ли? Чекај уште да видиме дали у живо ќе се осеќа како лепен изолирбанд како кај ипхонето. А како ја викавме испакнатоста на камерата Оли? Помал е од ипхоне едитирано од модератор.
дизајн свемирски. кога ќе го видам на прв поглед на втор не ни покушавам хехе Sent from my iPhone using Tapatalk