Е па другар купи си две. Едната ако случајно не функционира, другата сигурно ќе фати. П.С. Има луѓе на форумов кои заработуваат од бизнис со мобилни. Ако нивните искуства не ти се релевантни, помини до Зегин, тие сигурно повеќе знаат.
Види,ја не произведувам,не рекламирам,не режирам и не снимам.Немам толку слободно време. Веројатноста да некој ме ошури е правопропорционална на тоа да ти земеш и разгледаш историја на моето членување тука па да се мачиш да пишуваш заклучоци. Од мене нема да видиш видео тоа е сигурно,а секако нема да видиш ни скоро функционирање на тоа смотаните картички кои секако не сум ги платил него се некоја тест варијанта ама ти секако веке знаеш зашто си редовен на youtube И да не заборавам да дополнам,ја сум ГИПСЕР,се занимавам со плафони и зидови и чатпат кога ми е досадно поправам телефончиња.Тука доагам зашто има доста што да се научи за ГИПСЕРАЈ. ПОЗЗ
Произлегоа новости дека ќе има нови Гивеј СИМ кои ќе работат со најновиот бејсбенд за Ајфон 4S. Не сум сигурен дали ќе работат со 4ката бидејќи немаат исти бејсбенди
Во право си, во повекето случаи се добри само за во фиока, се појавија многу клонови кои не работат на сите оператори, но моите се оригинал и секако гаранција имаат. Секој може да дојде во дуќан кај мене со телефонот, ќе му ја инсталираме и ќе се увери на лице место дали функционра или не
Овие се добро решение најмногу за тие 4с-ки земени од тмобиле. Инаку за другите - е доста половично (ама сепак некакво) решение. Ако ти е на пример од Водафоне Германија - и по некоја случајност ти се блокира телефонот и треба да му направиш ристор, а ја немаш оригиналната картичка - нема да има никаков начин да го работиш со ребел. Оригинал или клон без разлика.
Hi krale sakav da te prasam kolku e tocno deka odkako kese predstavi noviot ipod3 na 7 mart trebalo da izleze i unlock gevey 2 za 04.11.08 a gledam deka veke moze i factory unlock da se napravi na site at&t ajfoni ali djabe mn e skapo sekoj bi pocekal gevey negoli da pravi factory posto razlikata e mn golema.