незнам ова дали е на право место али ќе пишам ако не е тука преместете го денеска бев на Матка едно саат ипол се шлаев по улиците на отворено и кога влегов во кола и имаше пуштено парно и беше многу топло. во меѓувреме ми звони телефонот (нокиа 5800) го вадам телефонот од џеб од јакна и таман да видам кој е бројот секундарно телефонот се гаси и се јавува кондензација на него. Е сега прашањето ми е дали ова се јавува како заштита за да ми се изгаси телефонот кога ке осети влага или пак дошло до некој спој. после тоа на телефонот му ја извадив батеријата го оставив 5 мин да ја снема кондензацијата и повторно го вклучив и се си е ок се си работи. А пак друга нокиа што ја имам и телефоните на колегите што бевме заедно на едниот му е нокиа на другиот сони ериксон нивните не кондензираа а ниту другата моја ноки. Зашто се случува ова само на мојот телефон и зашто дојде до гасењ Фала Ви на одговорите
Здраво, ми требаат ваши мислења за избор на телефон. Се двоумам помеѓу: 1. Nokia C5 5MP 2. Nokia E6 Значи ми треба телефон со: - батерија што ќе држи што е можно највеќе - поасален Symbian што ќе биде стабилен - добар GPS Navigation, пошо често одам во странство Едниот е добар со одлична цена, другиот е одличен со не така добра цена. Најдов и прочитав се за нив. Сега ми треба само ваше, македонско мислење. Фала.