Т мобиле краде интернет

Дискусија во форумот 'Мобилни телефони и таблети' започната од stefan_mkd, 19 октомври 2011.

1. stefan_mkd Active Member

Член од:

12 декември 2008
    Број на мислења:

993
    Допаѓања:

139
    Поени од трофеи:

43
    Локација:

Скопје
    Користам само фб, скајп и сафари :). Толку од 3гто. Ако сакаш ќе ти дадам стари сметки, и еве оваа коа ќе искочи па напраи некоја споредба :). Неможе 3-4 месеци да е точно а овој да нема 60мб. Не сум сменил ништо во начинот на корстиење, освен што веќе не го користам толку многу
  2. Jane Aдминистратор

Член од:

1 февруари 2008
    Број на мислења:

17.818
    Допаѓања:

1.418
    Поени од трофеи:

358
    Локација:

Скопје
    Незнам стварно, јас и ти само си дискутираме, они се тие што треба да ти ја усвојат или одбијат жалбата:) Види кај нив буни се малце пожустро:)
  3. stefan_mkd Active Member

Член од:

12 декември 2008
    Број на мислења:

993
    Допаѓања:

139
    Поени од трофеи:

43
    Локација:

Скопје
    Не бе, овој месец не се бунам, зашто секако иам 300 или 500 мб у претплата. Ќе пратам ситуација како ќе биде нареден месец, и ако треба ке реагирам
  4. salt Symbian Mania

Член од:

1 март 2008
    Број на мислења:

253
    Допаѓања:

75
    Поени од трофеи:

28
    Локација:

Tetovo/Macedonia
    Abe reagiraj odma Druze, jas imam iPhone tarifa so 1GB vklucen soobrakaj. Za 23 meseci kolku sto go imam dosega telefonot 4-5 pat mi dojde Na smetkata deka mi e nadminat limitot. Aj jas si vikam mozno e, simnuvam igrici Na tel direktno, fb, igrici online, YouTube mozno e da e potrosen AMA cudno da e naminat, no kapakot prelea koga mi dojde smetka 15000 denari. 12000 denari Za nadminat transfer Na net 800 den razgovori plus pretplata 900 plus 18% ddv.
    Znaci Na smetkata potroseno imase 1,6 GB. 600 mb nadminat transfer x 25 den. Za 1Mb nadminat Internet. A Doma imam 3 max I koristam Internet wi-fi Na telefonot... Abe dolga I siroka. Samo da Kazam deka vraoitenite po salonite ne moze nisto da ti pomognat osven da ti pisat prigovor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. TIM Elektronik Dess Encrypted

Член од:

25 февруари 2008
    Број на мислења:

2.172
    Допаѓања:

588
    Поени од трофеи:

143
    Локација:

middle age
    Хенск фамилија ти е или го делите истиот таблет???
    Стварно неразбирливо...
  6. stefan_mkd Active Member

Член од:

12 декември 2008
    Број на мислења:

993
    Допаѓања:

139
    Поени од трофеи:

43
    Локација:

Скопје
    Да, Да, рилекс сурф иам. Сигурно тоа :D.
  7. trte-mrte Супер Модератор

Член од:

4 мај 2008
    Број на мислења:

2.467
    Допаѓања:

157
    Поени од трофеи:

93
    Локација:

Автокоманда, Скопје
    По барање на членот избришано е неговото мислење... а и наредните неколку... бидејќи немаа никаква смисла без неговото. Доколку сметате дека треба да се вратат... вратете ги :)
  8. cemak_magnet Member

Член од:

9 декември 2011
    Број на мислења:

108
    Допаѓања:

11
    Поени од трофеи:

18
    само ќе ви кажам дека сум "Persona non Grata" во кабелнет нашиов. Милион пати се имам карано и расправано околу надминат сообараќај за кој врска нема а за Т-хоме и да не прам муабет, се префрлив на ОНЕ и сега не сакаат да ми го сменат тарифниот модел со објанување --вие вејке сте користеле попусти 3 месеци гратис---Жити мене? тоа значи дека наредниве 2 години јас треба редовно да плаќам по 2000 ден наместо по 999? Логика 0 после 4 години соработка.
  9. sparkaz New Member

Член од:

28 јануари 2012
    Број на мислења:

10
    Допаѓања:

2
    Поени од трофеи:

3
    Тоа ти е кога користиш интернет од Т-Ебале за жал... префрли се на ONE или NeoTel

Сподели преку: