поз. до сите. понекогаш се гасне само екранот и не сака повторно да се вклучи,а се друго функционира,па морам да го рестартирам телефонот за да проработи.поточно некој кога ми звони,екранот е црн не гледам кој е значи како исклучен да е,кревам си зборам нормално...што може да е проблемот,ако мозе некој да ми помогне.
Како да форматирам C Phone memory на нокиа Н96 или да го тргнам и да остане само E mass memory? Преку телефон не може да се форматира ни C ни E, а преку компјутер само Е се форматира но тоа не ми треба бидејќи е празно, a од 16 GB користам само 1 GB. И уште нешто што треба да се направи за да фаќам програми на телефонот? Пошто нели демек има дигитална телевизија, а од телевизијата ништо.
Друже изгледа ти кинески н96 имаш, никаква телевизија нема на мобилен. Да не имаш антена на мобилниот, како оние радивциња..
Телефонската меморија се форматира со формат (држиш зелена слушалка + * + 3ка и кликаш на power копчето горе) држи ги трите копчиња притиснати додека не се појават рачињата успешно си го форматирал кога ќе ти побара регион да фаќаш телевизија на 96ката неможеш, тоа не е достапно во МК за жал --- надополнето: 17 мај 2012 во 20:13 --- Оргиналната има таква функција, ама не работи кај нас таа услуга
Со новиот закон терестријалните телевизии ќе почнат (ќе мораат) да зрачат дигитално во 2013 година. До тогаш, чорба...