прашање до администраторот, што е работава на форумов што многу бавно се отвара час - брзо и час- многу бавно се отвара ???? и си мислам да не е мојот ПЦ -то и проверив не е до тоа и си мислам да не е серврот???
Баш одкако се префрливме на xenForo и средивме со датабазите + појак сервер на MkHost добивме - ниту еднаш мене ми нема паднато од никаде, нит еднаш не ми закочил или да се појават некои слики како полуотворени/неотворени
Зашто не ми дава да постирам мислње на некои теми, а на други ми вика сервер ерор, дека немам дозвола да пристапам на тој сајт?
и на мене истото ми се појавува и ниту не можам да испратам порака на еден од членови од форумов? Зошто е тоа така???
Може ли да се корегира, кога ке застанеш со маусот на темата, пишува "оди на првата непрочитана порака", кога ке кликнеш, те нози на последната. Треба, кога ке застанеш со маусот на темата, да го испише првиот пост и кога ке кликнеш на те однесе на првиот а не на последниот. Ако сакаш на последната страна да те однесе, ке кликнеш на коцката за последна страна, па нека е и на последниот пост. Ова треба на пример поради тоа што во првиот пост гледам дали воопшто да ја читам таа тема или не,да не се губи време,доколку сакам да ја читам, ке ја читам од почеток . Моментално е добро само за админи и модови кои го читаат секој пост и сакаат одма последниот да го видат