Во оваа тема можете да поставувате прашања до Администраторите за се што не ви е јасно во врска со форумов, со правилата, со користењето на некои опции, доколку имате било какви проблемо со форумот..... За да не настанат забуни поради погрешни одговори на темава одговори нека даваат само администраторите. GSM Macedonia
Епа дур се наканиме да го почнеме... па план да направиме што како... и ете бидна, ама има уште време додека го средиме да заличи како што имаме замисла.
kaj da najdam programi za nokia n82 imalo nekoe programce koga ke go svrtam telefonot da mi se otklucuva ili zaklucuva i nekoi drugi interesni programi inace TOP vi forumov
Дечко да не си утнал темата hammer: Во оваа тема се поставуват прашање до администраторите кои се поврзани со форумот, а не со побарување на апликации за мобилни. Иди тука
Ивана за градоначалник ок фала за тоа шо не заменуваш.. да знаеш ќе те фалам на сопругот кога ќе се венчаш
Може едно прашање?Што ви требаше ова со смајлињата?Форумов сега на ништо не личи...нешто роут,гом,дсоа се некои такви изрази ко во кина да сме.
тоа се случи пошо јас ги сакам смајлињата да ни се убацуваат автоматски на зборови шо секојдневно се користат а додека пак јане и бошко не сакаат толку смајлиња сакаат и затоа направија сите поими да им се во :интервали:
лошо е Вирус онака пишувам три точки на секој крај од мислата и во еден пост имам по 5-6 смајлиња кои не сум ни сакал да ги ставам, затоа сите смајлиња се пишуваат со кодови - за да не бидат ненамерно ставени во некој пост.
Додека нема на ништо да личи форумов цел преплавен со смајлиња и да требаат членовите да дешифрируваат што сакал авторот да каже со постот. Тоа со :: не го измислив јас, него е општо прифатен стандард од самиот vBulletin (за тие што незнаат, форумов користи скрипта која се вика vBulletin). Па некој ако сака смајли ќе кликне на смајлито, а не сред куцање да се појавуваат по 100 смајлиња.