Како што читате потребни ни се помошници кои имаат слободно време во текот на викендов, наредната недела и таа после нејзе за до 1ви Јуни се целосно да се заврши околу порталот. Порталот на некој начин е цел готов, освен датабазата со спецификациите за телефоните да се наполни. Сега за сега 4ца почнавме да ја полниме. - Јас Нокиа - Бошко (Алфа мобил тим) Смасунг - ДуалКор Сони Ериксон - Торте Моторола Е сега нас ни требаат доброволци кои ќе се нафатат да ги пополнат останатите брендови. Тој што е со помалце слободно време нека земе да полни да бренд со помалце модели, тој што мисли има повеќе време нека земе поголем бренд. Еве исечок од админпанелот како изгледа полнењето Не е ништо сложено само треба слободно време. Одприлика за еден телефон би ви одземало 3-5 минути. Кој смета дека има време да се нафати, дека сериозно ќе почне и ќе ја заврши работата до крај, без да се одкаже или слично... нека ме контактира на МСН. Мејлот ми го има во профлиот. Гледате кои марки ги има на располагање од сликата. Сега за сега само 4 се зафатени. Како ќе се пополнуваат другите марки, која до кај е наполнета ќе пишувам редовно инфо во темава. ГСМ Македонија ТИМ
ohooo...ovde ima mnogu pisuvanje.....ista tema kako i na gsmarean i telefoni ...toa znaci mozete da kopirate od telefoni a ne da pisuvase...
Не ни е тоа поентата. Несакаме да сме исти како Телефони. Имаат доста грешки кои случајно ги имаме приметено. Доста спецификации се испуштени, не ги напишале. Зашто ние да не сме тие што ќе имаме повеќе инфо за секој телефон на македонски? Како и да е ако ти има многу пишување, некој друг ќе се нафати. Иначе веруј ми прелесно и пребрзо иде... Зашто пишување скоро и да нема. Сите модели се слични. Што значи Нокиа од 120 модели има да речеме 6 вида по 20 исти модели каде што 99% од спецификасиите ги копирам од еден на друг, односно во текст полето ми дава автоматски што сум внесувал претходно па иде уште побрзо... ај да не должам многу...
Мене ме имате за што сакате. Јане ти ме знаеш колку сум на компјутер, па додели ми нешто според тебе. Нека биде и потешко нема проблем
Ајде бирај од преостанатите марки... Нокиа, самсунг, сони ериксон, моторла и лџ се зафатени. Друго што сакаш тоа кажи ми и ќе ти дадам одма упатство како да полниш.
Јане, да ти предложам нешто.. поради тоа што ќе се пријават повеќе членови волонтери кои би ни помогнале да се наполни базата, би можеле да ги назначиме како пауер јузери.. кажи твое мислење..