Сите кои не го виделе изгледот, дизајнот, разпоредноста, бојата, темата итн. еве еден јавен линк од тоа како ке изгледа. Сите коментари, критики тука ! :ЗлобеН:
Најверојатно ќе пишуваме.. пр. ќе излезе некој нов телефон и истиот ќе го рецензираме на порталот.. Не !.. ВиРуС ако полни база, нема да биде задолжен и за целиот портал Ќе има одредени кои ќе пишуваат рецензии, кои ќе пишуваат вести за телефони.. компјутери.. кои ќе бидат одговорни за огласите и сл.
Секој што ќе има било какви статии за порталот, новости, рецензии... се може да стои на порталот. Нормално да не е крадено од македонски сајт, и да биде достојно за да може да се појави на порталот. Под секоја статија ќе стои кој ја напишал. Може и од сега да почнеме да собираме рецензии за телефони. Кој е вреден може да пишува.
За да не настане хаос (зошто е малце комплицирано да се поставуваат рецензии, колку и да ви објаснам знам дека ќе грешите), само јас (на почеток) ќе објавувам рецензии на порталот (меѓувреме ќе "обучувам" некој да прати рецензија) а ВИЕ ќе ми праќате мене на маил kgrceski@yahoo.com.
Сите рецензии се преќаат преку еден панел, да го средам малце да е по јузер френдли тој дел и ќе направам едно упатство да може секој да се снајде. ПС Ако јас ги праќам незначи дека јас ќе се потпишам на нив, ќе си стои авторот потпишан