Поради премногуте внесувачи на телефони, одлучено е да се воведат правила за внесување Старите телефони ќе бидат внесувани од http://www.gsmarena.com/ а новите телефони ќе бидат внесувани од официјалните сајтови..Пр.www.nokia.com Значи нема да се внесуваат повеќе термини НЕ/ДА, DOWNLOAD итн Неправилно Правилно ДА Има НЕ Нема Download Симнувајќи 113x48x22mm, 97cc 113 x 48 x 22 мм 133g 133г Допишете ако мислите некој стандарди да бидат воведени
Сликата од телефонот треба да го носи името според телефонот за кој вие .. полните. Пример : ако полните за Motorola C116, сликата треба да биде под име motorola_C116 ; SE_K510i и слично.
Па не направивме пропуст. Јас убаво ги дефинирав правилата во првиот разговор со дуалкор. После ви го препраќав на сите. Ама никој не сфати. Само живци кинев и се одкажав. Јас зборам едно, друго се полнеше... Нема везе битно да се наполни, па на крај ќе се направи проверка на сите модели, за се да биде како под конец средено, да нема никакви грешки дури и во интерпункциските знаци. Нејќам да бидеме како телефони.ком.мк распашана команда.
тестирав како иде поставување на огласи.Пробав да го огласам мојот телефон,и мора да признаам дека SonyEricsson телефоните се поставени без ред. Може некако да се среди тоа?
Како мислиш без ред ? Јас кога ги полнев, го следев редоследот од GSMarena.com, но и таму не се најправилно подредени. Најдобро е да се полнат од веб страната на производителот, но малце е неизводливо.
Треба да ги дава по азбучен ред. Ако не ќе средиме се надевам, кога ќе избереш Сони Ериксон да ти ги даде сите модели подредени по азбучен ред.
Да треба да се средат по азбучен ред, и тоа во кодот...ај на нареден апдејт ќе биде. Ако најдете и други забелешки пишетеги па за нареден апдејт (пред финалниот) да ги вметнам и тие измени