...како тазе корисник на symbian сакам да побарам неколку програми од поискусните Имам P990i и долунаведениве програми ми се корисни ако се наменети за него,и по можност да не се trial верзии -Антивирус (да речеме Kaspersky) -Media Player (некој по ваш избор,битно да е добар) -некој (ако има) програм за да го користам телефонот како далечинско фала однапред! p.s. да дополнам,би ми користел и некаков file manager за да го сменам operator logo (ако е возможно)
ќе бидеш снабден во скоро време ... некои плеери имаш веќе ставено во UIQ делот ... другиве ги имаш ... антивирус и не ти треба ем не фаќа телефонот ем не штити од вируси антивирусот ... далечинско 99% сигурен сум дека нема за UIQ другото ќе биде
антивирус барам бидејки планирам да се поврзувам преку WiFi,па страв ми е да не го сјебам телеофонот и да закачам некој вирус
читав на нет за некој FEXplorer (претпоставувам некој фајл менаџер) со кој може да се менува Operator логото. го има тој софтвер за UIQ?
Ми треба едно програмче за ТВ преку интернет да гледаш ... го имаше порано другарче на П990-ката а незнам како се вика ? имаше само неколку канали ама интересно беше ај некој ако знае хелпп