Бидејќи е невозможно да ги најдеш сите добри игри во апп сторе, или инсталус, зашто тука да не споделиме кои се вашите најдобри. Моментално најмногу што ги играм се следниве Touchgrind BMX Правиш трикови со бмх и имаш мисии кои треба да ги поминеш. Одличен гејмплеј Real Racing 2 Трки со коли. Одлична графика, но предупредување, батеријата одма иде И Modern Combat 3 Наликува на CoD. Одлична FPS игра. Има и онлине мултиплеер
Јас ја играм Asphalt 6 Adrenaline Ice Rage е интересна ама кратка Plants vs Zombies исто многу добра ако не и најдобра
Ова се игрите што ги имам моментално: Најзаразни ми се: Сите Angry Birds, Tiny Wings, Cut the Rope, Fruit Ninja, Doodle Jump, Air Penguin и Where's My Water, а во последно време ептен играм Jetpack Joyride, и Scramble. Сите ги играм, не стојат за онака
Infinity Blade II Игра која остава без здив.. Мора да се проба.. избрана е за најдобра игра за 2011 според IGN Anomaly Warzone Earth Игра која е налик нешто на tower defense.. Ама место defense.. Играте offense Blueprint 3D Играта е тоа што имате растурена скица од некој објект, предмет и слично и морате да ја направите скицата за да го видите објектот или предметот Tom Clancy's Rainbow Six: Shadow Vanguard Една од подобрите FPS игра.. Со тебе идат и двајца агенти кои што ги контролираш што да прават и каде да идат Shooter Играта е направена според истоимениот филм.. Интересна игрица Толку сега за сега.. кога ќе ми текнат други или кога ќе видам ќе пишам
- Ова се мојте: Angry Birds Angry Birds Seasons Angry Birds Rio Paper Toss NFS Hot Pursuit II Street Fighter IV Flick Fishing NBA Jam PES 2012