Секој Македонски форум има такви периоди кои завршуваат доста трагично и за заедницата и за самиот форум како информативно катче.Имаше на времето еден форум за љубители на гитарска музика (претежно метал музика) тука исто си ги мереа, мојот бенд е појак од твојот, ти си геј што не слушаш блек метал...ама буквално ништо ново не се случува овде И нормално е во една држава со просечна плата од 8500 денари, кога некој ќе успее да купи премиум телефон со цена повеќе од 400 евра да го гледа како очите, и да го фали,чисто да ги “оправда“ парите што ги дал.
^ И тој форум сум го читал И таква музика слушам. И 17.год сум свирел... И пари по гитари,појачала и телефони си фрлам ама... Никоаш не сум разбирал "мерење" Сум сФатил уште од дете дека за вкусови не се препира,срамота е,не сме сите исти. Работата е што нема дебата со бранење ставови, одма искача его и суета наместо аргументи. Јас коа не се разбирам си ќутам. Не сум и јас Светец,грешам,ама се трудам да грешам помалку и да не ми предњачи егото и суетата. Тоа е,Македонски менталитет и со тек на време СЕ си пропаѓа. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ако мислите на mkmetal.com.mk (mkmetal.info) жена ми си ја најдов на тој форум еве здравје боже 6то металско лето сме заедно хаххаха
^ Мислиме Интересно форумче беше на почеток После све мудри деца дојдоа , па муабети од типот: " Па јас да ти кажам Deicide,Glen Benton ,па ти незнаеш јас знам вака така" па искочија crab core Аsking Аlexandria или Bring me the Horizon и отиде све по ѓаволите. и на крај сите станаа стручњаци,слично и тука се случува. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Аsking Аlexandria, Bring me the Horizon, Iron Maiden, Amon Amarth ми се едни од омилени бендови море.... метал/металкор/скримо душа ми топли боље од епл хахха
^ Таман си се,ја немам ништо против бендовите,напротив си слушам све што е квалитетно и поштуем млада генерација што "кинат". Него нашава млада генерација све се "мудру" мрчат цело време место да седнат да вежбаат,ама тоа е,Македонштина Ја малце пожустри metal core сакам ко Hatebreed,ParkwayDrive али не ми смета не се бунам у кафана на Цеца.. а не ми смета ни Dimmu Borgir што глумат дека палат цркви у Норвешка хаха ..све околу маркетинг да се вртело хаха Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
мн мн ги поштувам. Здравје планирам у јуни у Белград на одам на Мејден гледам преку југотон доста реални се цените со превоз и карта ~ 4000 ден. иначе тачно форумов како иде у насока како тој форум да го гледам ептен пропадна тој гледам се Пецо - Вортех божем прават нешто ама мн слабо одзив има.... баш пред 2-3 недели бев у Браво буквално никој не познавам од таму у моментов, а спиев таму п.с. се спремам у Петок у хавана на СМУТ да идам со душа чекам ))
Гитаристот на Parkway Drive со маичката. BTW-17 и кусур години свирев у групата што ти е на п.с и што ја носи гитаристов Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Тоа е,животиште BTW дечкиве од Австралија се многу ОК,се дружевме 2 дена у Нови Сад. помали се од мене 10-11-12 години. Ептен луди Австралијанци,се разбираат и у телефони ЏБ ова она хаха у ајфони конкретно и HALO попара праат пошто у Tour Bus немаат попаметна работа, по цели денови играат Play Station и X Box и пијат пиво. цел свет го прошетаа а едвај имаат 20 години закон (се извинивам на офтопициве и се извинувам што ја напраив попара темава) нека брише админот денес,вечер,утре --- надополнето: Mar 17, 2014 3:01 PM --- не не свирам веќе година и кусур,се пeнзионирав. (ама таму сум да им помагам за звук,појачала,штимови едно друго) нема време више,остарев и малце оглувев мораше некој да ме мења