Проблем. Изгледа Tapatalk не подржува ios5, го снимав, го инсталирав а го нема никаде во тел. Имам Forum Runner ама таму не може да се најде форумов. И некако много му кочи форумов кога го читам/пишувам преку сафари. Зошто не може да се најде форумот преку Forum Runner кога веќе Tapatalk со iOS5 не се мириса во моментов?
Хмммм ... Веднаш по iOS 5 направив синхронизација и посебно тапаток го ставив на тел. Потоа го немаше таму. Пред 15 мин го снимив тапаток одново преку инсталус... Се инсталираше се најнормално и сега пак го нема во тел. Го нема ниту во сетингс
Го инсталирав од инсталус пред 15 минути и го пробав и ти пишав 1-2 одговори од тапаток. Значи работи - зошто кај тебе не работи - барај ја локално причината. Види во search (најлевиот таб на хом скрин) да пишеш tapatalk.
Пробав и со search пак го немаше еве сега пишав и во другата тема, конечно од трета успеа. Незнам што беше проблемот.
Успева некој да добива приватни пораки преку tapatalk? Мене ми фали целиот таб PM кој го имам на сите други форуми кои ги влечам преку тапатак освен на овој и на кајгана.