Тоа значи Tapatalk сеуште нема поддршка за приватни пораки на XenForo... А во Update note еве што пишуваше, мислев дека се овозможени... Веројатно со некој нареден поголем апдејт треба да овозможат :/ 1. open conversation support Зашто правеше проблеми кај одредени браусери, кога ќе се логираа од компјутер, сеуште им го памтеше стариот... или нешто слично беше проблемот...
Изгледа пак треба да се направи апдејт на тапаталк plugin-от пак почна да не влегува во форумов од тапаталк кога пробувам,т.е. Кога влегува кога не... А на другите форуми што ги имам на тапаток си влегува одма.Овде кога сакам да влезам ми вика дека форумов треба да направи update на tapatalk plugin-от
Може ли Климе да убаци некое табче за денешни мислења, за нови постови.....вака е премногу штуро, а и најпотребните табови ги нема
Дефинитивно нешто не е во ред со форумов,сега случајно еве влегов од Tapatalk а не може да влезе од компјутер пишува Problem loading page
Немаше никаков проблем со Тапаток плагинот, едноставно имавме технички проблеми со серверот и се префрлавме на нов сервер. Сте го затекле форумот кога бил исклучен, затоа не ви го отварал.
баш сега ми стигна нотификација за нов пост. Пробав и преку тапаток и преку мобилен браузер и ми даде еррор -cannot connect. Преку ПЦ можам да пишам без проблем