Скорешна активност

Тек на активност на сите регистирани членови на GSM Macedonia.

 1. На goran му/ѝ се допаѓа мислењето на Bumblebee во темата Samsung генерална дискусија.

  Па ако си го симнал од саммобиле сигурно е оригинал. А јас незнам каков е тој неоригинален андроид. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  23 авг 2017 во 15:33
 2. Kapistec одговори на темата Samsung Galaxy S8.

  Првите впечатоци од Bixby се одлични. Доста добар говорен асистент со надеж за уште поголемо усовршување. Едино ми изгледа дека лапа...

  23 авг 2017 во 11:27
 3. SomebodyUnique одговори на темата Samsung генерална дискусија.

  Фала ви дечки. Прашав пошто во рок од два дена два пати го флешнав. Првиот пат ставив firmware од некој си сајт и она Android security...

  23 авг 2017 во 06:48
 4. На SomebodyUnique му/ѝ се допаѓа мислењето на RagingDemon во темата Samsung генерална дискусија.

  Уште ве лажат тоа кому... Ајоес фагетите. :) Андроид е еден и единствен, и нема оригинален и не оригинален, целиот е оригинален. Штом...

  23 авг 2017 во 06:42
 5. На SomebodyUnique му/ѝ се допаѓа мислењето на Bumblebee во темата Samsung генерална дискусија.

  Па ако си го симнал од саммобиле сигурно е оригинал. А јас незнам каков е тој неоригинален андроид. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  23 авг 2017 во 06:41
 6. На RagingDemon му/ѝ се допаѓа мислењето на Bumblebee во темата Samsung генерална дискусија.

  Па ако си го симнал од саммобиле сигурно е оригинал. А јас незнам каков е тој неоригинален андроид. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  23 авг 2017 во 01:52
 7. RagingDemon одговори на темата Samsung генерална дискусија.

  Уште ве лажат тоа кому... Ајоес фагетите. :) Андроид е еден и единствен, и нема оригинален и не оригинален, целиот е оригинален. Штом...

  23 авг 2017 во 01:52
 8. На RagingDemon му/ѝ се допаѓа мислењето на Bumblebee во темата Samsung генерална дискусија.

  Па чим си го флешнал и се упалил и телефонот функционира значи се си е во ред. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  23 авг 2017 во 01:47
 9. Bumblebee одговори на темата Samsung генерална дискусија.

  Па ако си го симнал од саммобиле сигурно е оригинал. А јас незнам каков е тој неоригинален андроид. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  23 авг 2017 во 00:44
 10. SomebodyUnique одговори на темата Samsung генерална дискусија.

  Супер си работи ама сакам да сум сигурен дека оригинал е Андроидот. Па реков ако има некој начин да се открија тоа.

  22 авг 2017 во 21:09
 11. Bumblebee одговори на темата Samsung генерална дискусија.

  Па чим си го флешнал и се упалил и телефонот функционира значи се си е во ред. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  22 авг 2017 во 20:33
 12. На Bumblebee му/ѝ се допаѓа мислењето на Kapistec во темата Samsung Galaxy S8.

  Денес конечно го пуштија Bixby гласовниот асистент (досега беше Ј.Кореа и УСА). Да видиме во наредниот период дали има нешто повеќе од...

  22 авг 2017 во 20:32
 13. Kapistec одговори на темата Samsung Galaxy S8.

  Денес конечно го пуштија Bixby гласовниот асистент (досега беше Ј.Кореа и УСА). Да видиме во наредниот период дали има нешто повеќе од...

  22 авг 2017 во 16:35
 14. SomebodyUnique одговори на темата Samsung генерална дискусија.

  Го флешнав ама дали можи некој да ми кажи како можам да проверам дали е се во ред. Сакам да сум сигурен дека имам оригинален софтвер.

  22 авг 2017 во 16:12
 15. На SomebodyUnique му/ѝ се допаѓа мислењето на goran во темата Samsung генерална дискусија.

  Да преку Один,оди на YouTube напиши како да го флешниш преку Один имаш видеа колку душа ти сака,ке завршиш работа ептен брзо. Sent from...

  22 авг 2017 во 15:10
Вчитување...