Членови на кои им се допаднала пораката #1

Тема:
Правила и кодекс на однесување
 1. 9 авг 2018

  The Geek Boy

  Член, Машко
  Мислења:
  45
  Допаѓања:
  24
  Поени од трофеи:
  18
 2. 13 апр 2018

  Vanco

  Нов член, Машко, 39
  Мислења:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 3. 25 авг 2015

  Filip

  Член - Шизик, Машко, 25, од Скопје, Аеродром
  Мислења:
  1.372
  Допаѓања:
  232
  Поени од трофеи:
  63
 4. 21 јан 2015

  the_maker

  Mi Модератор, Машко
  Мислења:
  2.967
  Допаѓања:
  5.305
  Поени од трофеи:
  208
 5. 27 окт 2014

  Gajche

  GSM master, Машко
  Мислења:
  7.980
  Допаѓања:
  8.116
  Поени од трофеи:
  258
 6. 27 окт 2014

  alekcacko

  Активен Член, Машко
  Мислења:
  805
  Допаѓања:
  153
  Поени од трофеи:
  43
 7. 27 окт 2014

  RagingDemon

  20h SOT, Машко
  Мислења:
  4.050
  Допаѓања:
  4.316
  Поени од трофеи:
  208
 8. 27 окт 2014

  zokimk

  Искусен член, Машко, од Kumanovo
  Мислења:
  1.821
  Допаѓања:
  1.712
  Поени од трофеи:
  178
 9. 27 окт 2014

  Bobi25

  Активен Член
  Мислења:
  462
  Допаѓања:
  209
  Поени од трофеи:
  43
 10. 27 окт 2014

  Ilija

  GSM master, Машко, 37, од Скопје
  Мислења:
  1.978
  Допаѓања:
  1.580
  Поени од трофеи:
  208
 11. 26 окт 2014

  Kapistec

  Искусен член, Машко, од Kapistec
  Мислења:
  1.524
  Допаѓања:
  1.027
  Поени од трофеи:
  178
 12. 26 окт 2014

  Pane-G

  GSM master, Машко, од Skopje
  Мислења:
  3.674
  Допаѓања:
  1.315
  Поени од трофеи:
  208
 13. 26 окт 2014

  христијан

  GSM master, Машко, од Скопје/Аеродром
  Мислења:
  4.137
  Допаѓања:
  2.396
  Поени од трофеи:
  208
 14. 26 окт 2014

  El_Makedonero

  Искусен член, Машко, 37, од Скопје
  Мислења:
  1.409
  Допаѓања:
  1.061
  Поени од трофеи:
  178
 15. 26 окт 2014

  Cakii

  Супер Модератор, Машко, од Скопје
  Мислења:
  739
  Допаѓања:
  1.419
  Поени од трофеи:
  158
 16. 25 окт 2014

  Alumen :)

  Активен Член, Машко, од Home ;)
  Мислења:
  459
  Допаѓања:
  116
  Поени од трофеи:
  43
 17. 25 окт 2014

  Tomekk

  Познат Член, Машко, од Гостивар / Македонија
  Мислења:
  486
  Допаѓања:
  291
  Поени од трофеи:
  63
 18. 25 окт 2014

  vonuzu

  Модератор, Машко, 41, од Струмица
  Мислења:
  4.313
  Допаѓања:
  2.025
  Поени од трофеи:
  208
 19. 25 окт 2014

  Torte Mobile

  Супер Модератор, Машко, 34, од Аеродром, Скопје
  Мислења:
  9.866
  Допаѓања:
  3.843
  Поени од трофеи:
  258
 20. 25 окт 2014

  haCk0r

  GSM master, Машко
  Мислења:
  2.389
  Допаѓања:
  2.051
  Поени од трофеи:
  208
 21. 25 окт 2014

  MacedonianBoy

  Познат Член
  Мислења:
  2.059
  Допаѓања:
  702
  Поени од трофеи:
  143
 22. 25 окт 2014

  krale

  GSM master
  Мислења:
  15.059
  Допаѓања:
  9.142
  Поени од трофеи:
  358
 23. 25 окт 2014

  goran

  GSM Sensei, Машко, од Охрид
  Мислења:
  2.026
  Допаѓања:
  1.504
  Поени од трофеи:
  208