Recent Content by vlaovic21

 1. vlaovic21
 2. vlaovic21
 3. vlaovic21
 4. vlaovic21
 5. vlaovic21
  Испрати

  iOS 11

  Превише ја цица батеријата Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  Објавено од: vlaovic21, 6 окт 2017 во форум: Apple
 6. vlaovic21
 7. vlaovic21
 8. vlaovic21
  Испрати

  iOS 11

  Истио сам Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  Објавено од: vlaovic21, 21 сеп 2017 во форум: Apple
 9. vlaovic21
 10. vlaovic21
 11. vlaovic21
 12. vlaovic21
 13. vlaovic21
 14. vlaovic21