Torte Mobile's Recent Activity

 1. Torte Mobile одговори на темата Проблем Problem so displej.

  Ти пишав на ПП

  17 мај 2018 во 11:49
 2. Torte Mobile одговори на темата Проблем Problem so displej.

  Не е екран ова туку на плоча е чип Колку го продаваш?

  17 мај 2018 во 08:48
 3. Torte Mobile одговори на темата Vivax Fly V551 Проблем со дисплеј.

  Внатрешно е пукнат екранот, можеби стаклото тачот горе не е ама екранот внатрешно е ... механичко оштетување е и нормално да не ти признаат

  15 мај 2018 во 21:02