Членови кои го/ја следат Torte Mobile

 1. *sniper*

  Нов член, 26
  Мислења:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 2. .::SCORPION::.

  Познат Член
  Мислења:
  2.690
  Допаѓања:
  104
  Поени од трофеи:
  93
 3. 120%

  Модератор, од Скопје
  Мислења:
  889
  Допаѓања:
  66
  Поени од трофеи:
  28
 4. albertino

  Активен Член, Машко, 38, од SKOPJE
  Мислења:
  965
  Допаѓања:
  81
  Поени од трофеи:
  28
 5. banjifiko

  Познат Член, Машко, од Техничка режија
  Мислења:
  1.279
  Допаѓања:
  230
  Поени од трофеи:
  63
 6. cale263

  Активен Член, Машко
  Мислења:
  121
  Допаѓања:
  43
  Поени од трофеи:
  28
 7. CDR``

  Нов член, Машко, 22, од Кочани
  Мислења:
  1
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1
 8. Commander

  Нов член
  Мислења:
  11
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  0
 9. Communicator

  Познат Член, Машко, 32, од Skopje
  Мислења:
  1.470
  Допаѓања:
  248
  Поени од трофеи:
  63
 10. Customer Care

  If ur HTC ask SIM network unlock PIN Contact me!, Машко, од Skopje
  Мислења:
  235
  Допаѓања:
  31
  Поени од трофеи:
  28
 11. D@v!d_P5yCh0

  Övëřçløçкëđ, Машко, од Skopje, Macedonia
  Мислења:
  377
  Допаѓања:
  94
  Поени од трофеи:
  28
 12. deana

  Нов член, Женско, 28
  Мислења:
  19
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  3
 13. deni_mobile

  Нов член, 37
  Мислења:
  0
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  0
 14. dexterche

  bokeh, Машко, 33, од Македонија
  Мислења:
  229
  Допаѓања:
  9
  Поени од трофеи:
  18
 15. dime46

  Нов член, Машко
  Мислења:
  9
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1
 16. Domecot

  Нов член, 27, од Еее тоа да видиш
  Мислења:
  841
  Допаѓања:
  1
  Поени од трофеи:
  0
 17. draganask

  Нов член, од Скопје
  Мислења:
  85
  Допаѓања:
  2
  Поени од трофеи:
  0
 18. drayder

  Нов член, Машко, 40
  Мислења:
  2
  Допаѓања:
  0
  Поени од трофеи:
  1
 19. Dzole

  џанкер во криза, од Охрид
  Мислења:
  1.014
  Допаѓања:
  96
  Поени од трофеи:
  48
 20. D_NazGUL

  Член, Машко, од Скопје
  Мислења:
  169
  Допаѓања:
  11
  Поени од трофеи:
  18