The Geek Boy's Recent Activity

 1. The Geek Boy одговори на темата НОВО Samsung Galaxy S10e/S10/S10+/S10 5G/Galaxy Fold.

  [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA]

  21 фев 2019 во 02:31
 2. The Geek Boy одговори на темата НОВО Samsung Galaxy S10e/S10/S10+/S10 5G/Galaxy Fold.

  [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA]

  21 фев 2019 во 02:28
 3. The Geek Boy одговори на темата НОВО Samsung Galaxy S10e/S10/S10+/S10 5G/Galaxy Fold.

  [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA]

  21 фев 2019 во 02:26
 4. The Geek Boy прикачи податок во темата НОВО Samsung Galaxy S10e/S10/S10+/S10 5G/Galaxy Fold.

  Продолжеток... Galaxy Fold: [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] МОЕ МИСЛЕЊЕ: Од моја гледна точка, како и секогаш Samsung...

  samsung-galaxy-fold-3.jpg samsung-galaxy-fold-4.jpg samsung-galaxy-fold-5.jpg samsung-galaxy-fold-l1.jpg samsung-galaxy-fold-r1.jpg 21 фев 2019 во 01:33
 5. The Geek Boy започна нова тема.

  НОВО Samsung Galaxy S10e/S10/S10+/S10 5G/Galaxy Fold

  Епа како и минатата година и оваа година Samsung произлезе со нови уреди, оваа пат за 3+ за разлика од претходно каде што обично...

  samsung-galaxy-s10e-10.jpg samsung-galaxy-s10-10.jpg samsung-galaxy-s10-plus-10.jpg samsung-galaxy-s10-plus-11.jpg samsung-galaxy-s10-5g-1.jpg

  Форум: Samsung

  21 фев 2019 во 01:23