tearsinheaven's Recent Activity

  1. На tearsinheaven му/ѝ се допаѓа мислењето на Noc 32 во темата ИНФО Џеилбрејк туториал со Пангу за iOS 8 - iOS 9.3.3.

    Од 11 до 11.1.2 „има“ џеилбрејк ама нема Cydia значи фактички сеуште нема џеилбрејк. LiberIOS за повеќе инфо. За поновите iOS верзии...

    20 јан 2018 во 19:05