Трофеи освоени од stefando

 1. 5
  Доделено: 25 апр 2020

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 2. 2
  Доделено: 21 јул 2019

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 3. 1
  Доделено: 14 јул 2019

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.