Slavko's Recent Activity

  1. Slavko започна нова тема.

    Браници за коли

    Се отепав од барање по оваа чудесна Македонија не можам да најдам мајстор кој прави браници за коли по некоја слика да го направи сам...

    Форум: Општи дискусии

    15 јан 2019 во 20:59