Pane-G's Recent Activity

 1. Pane-G одговори на темата Продажба на iphonе.

  Све ова го зема Крале Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

  14 дек 2018 во 15:32
 2. Pane-G одговори на темата Каков мобилен имате во моментов?.

  Рууулллзззз ипхоне 8 плус [emoji41][emoji41][emoji51] [IMG] Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

  14 дек 2018 во 14:18
 3. Pane-G одговори на темата Продажба на iphonе.

  Дали е неверлок ? И колкав е батери хелт на 64 -ка? Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

  10 дек 2018 во 20:48
 4. Pane-G одговори на темата Продажба на iphonе.

  Каква боја е таа 8 плус 64 ?? Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

  10 дек 2018 во 20:38