OLI-HAUG's Recent Activity

 1. OLI-HAUG одговори на темата OnePlus генерална дискусија.

  Ништо, само тоа , Фала ти... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  22 јун 2017 во 15:40
 2. OLI-HAUG одговори на темата OnePlus генерална дискусија.

  Јас отчекував нов Ајфон во септември...:) Добро бе никој не го гледа телефонот? Смешно е да се дебатира за ваква дебилна копија ......

  22 јун 2017 во 06:35
 3. На OLI-HAUG му/ѝ се допаѓа мислењето на MacedonianBoy во темата Добредојде на GSM Маcedonia (претставувања тука).

  Си го погодил форумот пријателе.

  18 јун 2017 во 18:21
 4. OLI-HAUG одговори на темата Samsung Galaxy S8.

  Камерата на с8 на жолто ги Пука сликите... И многу слабо... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  17 јун 2017
 5. На OLI-HAUG му/ѝ се допаѓа мислењето на gug1 во темата Samsung Galaxy S8.

  Не читам ја на сајтови ја гледам со мои очи испоредувам, ајфонот има подобра предна секако, и пореална задна камера. Sent from my...

  17 јун 2017